
ישראלים בחו"ל
מצרכים: עלים מראש חסה צבעונית (150-100 גרם) עגבניות חתוכות: עגבנייה בינונית-קטנה או 10 עגבניות שרי קטנות (100 גרם) 3 זיתים בינוניים, מגולענים וקצוצים גבינה בולגרית מעודנת פיראוס 5% חתוכה לקוביות (50 גרם) 1 כף עלי כוסברה (או פטרוזיליה) קצוצים ¼ אבוקדו בינוני קלוף וחתוך לקוביות (50 גרם) ½1 כפות חומץ יין לבן 1 כף רוטב צ’ילי מתוק ½-1 כפית פלפלון אדום חריף קצוץ דק־דק (לא הכרחי)
אופן הכנה:
• מערבבים יחד עלי חסה, עגבניות, זיתים קצוצים ועלי כוסברה בקערה.
• מסדרים את קוביות האבוקדו על הסלט.
• מערבבים את החומץ עם רוטב הצ’ילי ויוצקים על קוביות האבוקדו ועל הסלט. זורים למעלה פלפלון חריף קצוץ.
* להפחתת אחוזי השומן במנה, ניתן להחליף את הבולגרית מעודנת 5% בבולגרית מעודנת 3%
אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך: