מרק לגיוון ממרקי הירקות הסטנדרטים. דל קלוריות, וקל להכנה.

חומרים(4 מנות):
• 4 בצלים גדולים

• כפית שמן
• כף סוכר או תחליף סוכר
• כף קמח
• 2 כפות אבקת מרק בצל
• מים(בערך 8 כוסות)
• תבלינים: מלח, פלפל, טימין מיובש, אבקת שום או שום כתוש, בזילקום מיובש, אגוז מוסקט (לא חובה), ומעט כמון.

אופן ההכנה:
1. לחתוך את הבצלים לרצועות

2. לחמם בסיר גדול כפית שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב.
3. להוסיף כף סוכר ולטגן דקה
4. להוסיף כף קמח, לערבב טוב ולטגן דקה
5. להוסיף מים, לפי כמות המרק שרוצים
6. להוסיף את אבקת המרק (אפשר במקום מים ואבקת מרק לשים ציר, אבל מי באמת מכין ציר…)
7. להוסיף תבלינים לפי הטעם.
8. לערבב, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל 40 דקות עד שעה.

**  אופציה לפינוק (כשיש אורחים): להוסיף לקראת סוף הבישול יין לבן לפי הטעם.

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView