אופן ההכנה:

• לחתוך לקוביות את כל הירקות.
• להניח בסיר את הבצל ולאדות עם כף של מים וכפית הג’ינג’ר.
• להוסיף את שאר הירקות, לכסות במים את הירקות, ולהוסיף את כל שאר הרכיבים מלבד חלב הקוקוס.
• לסגור את הסיר, להביא לרתיחה, ולבשל על אש קטנה עד שהירקות מתרככים( בערך 25 דקות).
• לרסק את הירקות שבסיר באמצעות מקל ריסוק/ מעבד ידני עד לקבלת מרק סמיך בעל מרקם אחיד.
• להוסיף חלב קוקוס, לתקן תיבול, ולבשל עוד כעשר דקות.
• אם המרק סמיך מדי לטעמכם, ניתן להוסיף עוד מים.

קלוריות למנה: 60 קלוריות

כעיח

 

רכיבים (10 מנות):
1 ק”ג דלעת (נקייה מגרעינים וקלופה)

4 גזרים קלופים
1 בטטה גדולה קלופה
1 תפו”א קלוף
1 בצל לבן גדול
3 כפות סויה
1 כפית ג’ינג’ר
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית צ’ילי חריף
מלח, פלפל לפי הטעם
1/3 כוס חלב קוקוס(100 מ”ל)
כף שמן זית
כף אבקת מרק עוף/בצל(לא חובה)
1/2 כוס יין יבש

טטט

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView