אופן ההכנה:
• לחתוך לקוביות את כל הירקות.
• להניח בסיר את הבצל ולאדות עם כף של מים וכפית הג’ינג’ר.
• להוסיף את שאר הירקות, לכסות במים את הירקות, ולהוסיף את כל שאר הרכיבים מלבד חלב הקוקוס.
• לסגור את הסיר, להביא לרתיחה, ולבשל על אש קטנה עד שהירקות מתרככים( בערך 25 דקות).
• לרסק את הירקות שבסיר באמצעות מקל ריסוק/ מעבד ידני עד לקבלת מרק סמיך בעל מרקם אחיד.
• להוסיף חלב קוקוס, לתקן תיבול, ולבשל עוד כעשר דקות.
• אם המרק סמיך מדי לטעמכם, ניתן להוסיף עוד מים.
קלוריות למנה: 60 קלוריות
כעיח
|