רכיבים:

  בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות

  2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות

  2 כפות פטריות מיובשות

  עגבניות מגורדות

  תפוח אדמה בינוני חתוך קטן

  1 כרישה קצוצה דק

  6 כוסות מים

  סוכר לפי הטעם(אפשר גם ממתיק)

  כפית גדושה פפריקה אדומה

  כמון

  2 שיני שום קצוצות

  2 כפות א. מרק בצל או פטריות מועדפים

  פלפל שחור טחון טרי

  מלח

אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל והכרישה, להוסיף את הפטריות, להקפיץ כשתים שלוש דקות, להוסיף את העגבניות, מים בכמות של הקופסא הריקה, לערבב היטב.

 2. להוסיף מים, תבלינים, תפוחי אדמה וסוכר לבשל כ45 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים, מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.

 

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView