אופן ההכנה:

1. להכנת הרוטב: לערבב בקערה את כל החומרים. לערבב כף מהרוטב עם הטופו בקערה.

2. להכנת הרול: לוקחים את הדף לאחר הרטבה ויבוש קלים(כמוסבר למעלה). מסדרים במרכז חלקו התחתון של הדף 2-3 עלי בזילקום, לפזר מעליהם את שאר המרכיבים (גזר, חסה, כוסברה, טופו…). להוסיף כפית- כף מהרוטב. מקפלים את חלקו התחתון של הדף מעל המילוי, מקפלים את 2 הצדדים כלפי פנים, מהדקים ומגלגלים כלפי מעלה. אם הקצה לא נדבק, אפשר להרטיבו מעט.

3. להגיש עם הרוטב שנותר לטבילה- וניתן לקשט בבצל ירוק.

 

ערך תזונתי לכל המתכון: 1200 קק”ל (לכל רול 60 קק”ל).

חומרים (בערך 20 רולים):

20 דפי אורז גדולים

קערת מים פושרים-קרים מגבת מטבח מבד ליד ואז טובלים דסקית (דף אחד) סופרים עד 10 (מספר שניות בלבד) ומניחים על המגבת. צריך נילון נצמד שיכסה וישמור עליהם עד להגשה

חומרים למילוי:

300 גרם טופו מפורר (1 קוביה)

צרור עלי בזילקום

2 גזרים מגוררים

2 כוסות עלי חסה פרוסה דק

חופן עלי כוסברה נדיב

חופן עלי נענע נדיב

1/4 חבילת נבטים(אלפלפא או נבטי צנון)

 

לרוטב:

2 כפות סילאן

2 כפות חומץ אורז או תפוחים

2 כפיות רוטב סויה

1/2 כפית ג’ינג’ר

1/2 כפית שמן שומשום או בוטנים

 

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView