החומרים (4 מנות):
600 גרם טופו/עוף
כף דבש או סילאן
שש כפות רוטב טריאקי
כף חומץ בלסמי
כף שמן שומשום
כפית ג’ינג’ר מגורר, רצוי טרי) אם אין אפשר גם אבקה)
1/2 כוס יין אדום יבש
ירקות – עגבניות שרי, פטריות, בצל, קישואים – לפי הטעם והעדפה אישית
8 שיפודי עץ

אופן ההכנה:
חותכים את הטופו/העוף לקוביות של בערך 2 ס”מ על 2 ס”מ. מערבבים את כל שאר החומרים למעט הירקות בקערה. מכניסים את קוביות הטופו או העוף למשרה, מערבבים לאט לאט, מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
למחרת, שוטפים היטב את הירקות. את העגבניות שרי והפטריות נשאיר שלמות, את הקישואים נחתוך לעיגולים ואת הבצלים לרבעים. נשפד על השיפודים קוביות טופו וירקות לסירוגין. צולים על המנגל כ-4-5 דקות מכל צד (או על הגריל בבית/מחבת) ומגישים חם. אפשר להכין גם בגריל התנור הביתי.

קלוריות למנה (2 שיפודים): 175 קק”ל

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView