מתכון טעים וקל להכנה, שנועד לגוון לנו קצת את התפריט היומי.

חומרים:
3 דפי אורז מוכנים לפי ההסבר הבא:
קערת מים חמים מגבת מטבח מבד ליד ואז טובלים דסקית סופרים עד 10 ומניחים על המגבת. צריך נילון נצמד שיכסה וישמור עליהם עד להגשה

חומרים למילוי:
חזה עוף מבושל במים 150 גר חתוך לרצועות דקיקות
3 מלפפונים קטנים טריים לא קלופים חתוך לרוחבו לשלשה חלקים כל חלק גפרורים דקים. מכניסים הכל לקערה ומערבבים.

לרוטב:
1 סמ שרש גינגר טרי קלוף וקצוץ דק
1 פלפל אדום טרי חריף מנוקה היטב מחרצנים וקצוץ
רבע כוס סויה
2 כפות חומץ
2 כפיות סוכר
1 כפית שמן שומשום
מלח פלפל שחור טחון טרי

מביאים לרתיחה מבשלים דקה מקררים מעט ויוצקים על החומרים בקערה לערבב היטב ולחכות שיתקרר.
3 בצלים ירוקים מנוקים לחתוך לחתיכות של 4 סמ וגם אותן לרצועות דקות
כשהמילוי (הרכיבים בקערה) קר לגמרי מוסיפים את הבצל ומערבבים
עכשיו הזמן למים ולמגבת עורמים על הדף מהמילוי תלולית גבוהה ומוארכת קרוב לשוליים מקפלים שוליים ומגלגלים על המילוי.

ערך תזונתי לכל דף אורז+מילוי: 120 קק”ל. ניתן לאכול את כל המנה לארוחה עיקרית

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView