אופן ההכנה:

בבסיס ראש החסה היכן שהעלים מתחברים , בעזרת סכין מסירים את הבסיס, ומפרידים

בקלות את העלים. לעבוד בעדינות כדי שהעלים ישארו שלמים..

הכנת המלית:

במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים את הבשר והתבלינים,

מטגנים תוך כדי בחישה, עד לקבלת בשר מטוגן ויבש מנוזלים.מצננים בקערה.

מוסיפים את שאר החומרים לאחר הצינון. שומרים במקרר ומוציאים חצי שעה לפני ההגשה ומגישים בטמ”פ החדר.

לקראת ההגשה,

לוקחים עלה חסה, ממלאים במרכז בבשר המוכן, מגלגלים יפה ומניחים על כלי הגשה

   

טיטיאטקי

רכיבים:

1 ראש חסה אמריקאית

למלית הבשר

300 גרם חזה עוף טחון

1 כף שמן שקדים

1 פלפל צ’ילי קצוץ ללא גרעינים

2 כפות אגוזי לוז מרוסקים

4 גבעולי בצל ירוקים קצוצים דק

3 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות נענע קצוצה

1 כף רוטב תמירנדי

מיץ מלימון אחד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView