רכיבים (2 מנות):
1 כוס בורגול בינוני או דק
2 כוסות מים רותחים
2 כוסות שעועית ירוקה פרוסה
2 בצלים סגולים קטנים פרוסים דק
2 עגבניות בשלות אך מוצקות, קצוצות
2 ביצים קשות חתוכות לרבעים(אפשר להשתמש רק בלבן)

רוטב:
כף שמן זית
2-3 כפות מיץ לימון או חומץ בן יין אדום
1 שן שום כתושה
פלפל שחור
1/4 כפית חרדל עם גרגירים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
תוספת חלבונית למי שמעוניין:טונה צרובה על המחבת או קופסת טונה 5%

אופן ההכנה:
1. שמים בקערה את הבורגול, יוצקים מעל את המים ומכסים ל15-20 דקות עד שהבורגול מתרכך. מסננים את הבורגול ומכניסים לקערה.
2. מוסיפים את כל שאר החומרים מלבד הביצים, ולערבב.
3. להכנת הרוטב: לערבב את כל החומרים וליצוק מעל הסלט.
4. מקשטים עם הביצים והטונה למי שמעוניין.

קלוריות למנה: 300 קק”ל (בלי הטונה) – ארוחה עיקרית.

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView