מתכון מצויין כמקור לחלבון מלא,סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. שיפור מתכון של אחת המטופלות (שרה), להוסיף כף אגוזי מלך ו-2 כפות חמוציות לכל הסלט.

 רכיבים(4 מנות):

1/4 כוס שעועית (מאש)

1 כוס קינואה

11/4 כוסות מים

מלח ופלפל

1 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצה דק

1 כוס עלי נענע קצוצים דק

1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

1 כף שמן זית

מלח ים גס כמו אטלנטי ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. שוטפים את השעועית ושמים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה 20 דקות עד שהיא מוכנה.מסננים ושוטפים ומסננים פעם נוספת.

2. שוטפים את הקינואה במסננת ומסננים היטב. מעבירים לסיר, מוסיפים את 11/4 כוסות המים, ומביאים לרתיחה.מבשלים כעשר דקות נוספות עד שהמים נספגים. מכבים את האש ומשאירים סגור ל-5 דקות נוספות.

3. לערבב את כל החומרים כולל הקינואה והשעועית בקערה ולתבל.

קלוריות למנה: 150 קק”ל(יכול להוות תוספת פחמימתית לצד דג/חזה עוף)

** 2 מנות מהסלט יחשבו לארוחה עיקרית

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView