סלט כרוב, ברוקולי ותפוח עץ ברוטב חרדל

 רכיבים:

2 כוסות פרחי ברוקולי טריים (200 גרם) – מאודים למחצית (לחלוט במים חמים מספר דקות) וקצוצים

חצי כרוב לבן/אדום-קצוץ

1 תפוח עץ חתוך לקוביות

צרור עשבי תיבול לפי הטעם קצוצים: כוסברה, עירית, פטרוזיליה…

1 קופסת נבטים/נבטוטים

 

רוטב ויניגרט (לערבב ביחד את כל החומרים):

1 כף שמן זית

2 כפות מיץ לימון

2 כפיות חרדל

3 שיני שום כתושות

מלח ופלפל

1/5 כוס מים

 

קלוריות לכל הסלט: 200 קלוריות

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView