סלט פסטה קר-לימי הקיץ החמים

רכיבים: (6מנות)
500 גרם פסטה מחיטה מלאה (ברילה)
סלסלת פטריות
2 כוסות עלי רוקט
4 עגבניות אדומות וחתוכות לקוביות
2 גזרים חתוכים
3 שיני שום
7 זיתים
10-20 עלי בזיליקום
1 כף שמן זית
שליש כוס חומץ בלסמי
150 גרם גבינה צפתית או בולגרית 5%/ טופו חתוך לקוביות

אופן ההכנה:
חותכים את הפטריות לחתיכות ומטגנים במעט שמן זית על אש בינונית, עד שהן מתרככות מעט.
מבשלים קלות את הגזר בסיר עם מים, וכשהוא מתרכך מעט מוסיפים את האפונה ומבשלים שתי דקות נוספות. מוסיפים לפטריות את העגבניות החתוכות, הגזר המבושל, האפונה, הזיתים, השום והמלח. מבשלים את הפסטה, מורידים מהאש מסננים ומוסיפים שתי כפות שמן זית. מערבבים ומשהים עד להתקררות. מניחים בקערה את הפסטה, מוסיפים לה את תערובת הפטריות, הגזר והאפונה ואת קוביות הגבינה. קוצצים פנימה עלי בזילקום. מוסיפים את שארית השמן והחומץ הבלסמי. מערבבים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

ערכים תזונתיים למנה: 300 קלוריות

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView