רכיבים:
2 שקיות של עלי תרד (בערף 1/2 ק”ג)
2 כוסות ענבים חצויים/2 כוסות תותים חצויים
1 בצל סגול פרוס לסהרונים
100 גרם גבינה בולגרית 3-5% (פיראוס/גד)
לרוטב:
כף שמן זית/אגוזים
4 כפות חומץ בן יין אדום/לבן
1 כף חרדל דיזון
1/2 כוס ענבים ירוקים
1/4 כוס מים
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים של הסלט (מלבד הגבינה), את הרוטב לטחון במעבד מזון (לסנן), ולשפוך על הסלט לפני ההגשה. מפזרים את הגבינה ומגישים.
קלוריות לכל הסלט: 450 קק”ל
Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView