רכיבים: 2 שקיות של עלי תרד (בערף 1/2 ק”ג) 2 כוסות ענבים חצויים/2 כוסות תותים חצויים 1 בצל סגול פרוס לסהרונים 100 גרם גבינה בולגרית 3-5% (פיראוס/גד)לרוטב: כף שמן זית/אגוזים 4 כפות חומץ בן יין אדום/לבן 1 כף חרדל דיזון 1/2 כוס ענבים ירוקים 1/4 כוס מים מלח, פלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה: לערבב את כל החומרים של הסלט (מלבד הגבינה), את הרוטב לטחון במעבד מזון (לסנן), ולשפוך על הסלט לפני ההגשה. מפזרים את הגבינה ומגישים.קלוריות לכל הסלט: 450 קק”ל |