לביבות אפויות נפלאות בטעמן, שבהחלט יכולות להחליף את הלביבות המטוגנות. אופציה נפלאה כתוספת לארוחת הערב. 2 לביבות שוות למנת פחמימה או כתחליף לפרוסת לחם. עשירות בויטמינים וסיבים תזונתיים.

רכיבים (15 לביבות):
דלורית/דלעת 400 גרם(ללא קליפה וחתוכה) מגוררת בפומפיה(בערך 2 חתיכות בינוניות)
2 כרישות קטנות מגוררות
1 קישוא
פטרוזיליה(10 גבעולים בערך)
3 ביצים
100 גרם גבינת ריקוטה/צפתית מלוחה
4 כפות קמח תופח
½ כפית אבקת מרק
תפו”א אחד קטן מגורר
כף שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומעט מרוסס
בשמן.
2. לגרד את כל הירקות בפומפיה.
3. להוסיף לירקות את שאר החומרים ולערבב.
4. להניח עם כף לביבה במרחקים של 2 ס”מ על גבי התבנית, לרסס מעט עם שמן, ולהכניס לתנור.
5. אופים 20 דקות בערך עד שהנוזלים (שיצאו מהלביבות) על גבי נייר האפייה נעלמים.
6. מוציאים את התבנית, הופכים את הלביבות בעזרת מרית לצדן השני, משטחים קלות בעזרת המרית ואופים 20 דקות נוספות. טועמים לביבה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
7. מוציאים, מצננים כ-5 דקות ומגישים.

קלוריות ליחידה: 40 קלוריות

 

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView