רכיבים:

1 קוטג’ 3%
1 גבינה לבנה 3% בטעם בצל/עירית
100 גרם צפתית פיראוס 1/2%
50 גרם פתיתי עמק לייט 9 % / 2 פרוסות גבנ”צ 9%
2 ביצים
1 כף אבקת מרק עוף/ירקות
6 פלפלים בצבעים שונים
2 קוביות בזיליקום קפואות
2 בצל קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

לערבב את כל החומרים ולאפות 30 דקות בחום בינוני.

קלוריות לכל המתכון: 900 קק”ל

** 1/3 פשטידה = ארוחה עיקרית

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView