פשטידה של 5 דקות הכנה- נהדרת!
חומרים (4 מנות):
שקית ירקות סנפרוסט
2 בצלים
3 ביצים
1 יוגורט 3%/כוס חלב
1 גביע קוטג’ או גבינה עד 5%
100 גרם גבינה מלוחה 5%
2 כפות קמח מלא
כף שמן זית
תבלינים:מלח, פלפל, אבקת מרק
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל עם כף השמן, ומוסיפים את הירקות. מוסיפים את הביצים, החלב, הגבינה, הקמח, ומתבלים באבקת המרק, המלח והפלפל ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית אפייה ואופים בטמפ’ של 180 מעלות ל 40-50 דקות.
ערכים תזונתיים למנה: 200 קלוריות
7 קישואים קצוצים
2 בצלים קצוצים
200 גרם קוטג’ 3%
קופסת גבינה 3%
50 גרם בולגרית 3% של פיראוס
2 ביצים שלמות ואחד חלבון
1 כף אבקת מרק בצל
2 כפות קמח (עדיף מלא)
כפית שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
לטגן בכפית השמן את הבצל והקישואים.
להוסיף בקערה לבצל (אחרי שמתקרר-חשוב) את שאר החומרים, ולערבב.
מחממים תנור ל200 מעלות
מרססים תבנית 24 בשמן(או מריחה קלה), ושופכים את התערובת, מכניסים לתנור ל30 דקות.
|