פשטידה מפנקת לימי החורף הקרירים. הוכחה לכך, שגם פשטידה העשויה מגבינות רזות וירקות, יכולה להיות נפלאה בטעמה.

מצרכים:

7 קישואים קצוצים

2 בצלים קצוצים

200 גרם קוטג’ 3%

קופסת גבינה 3%

50 גרם בולגרית 3% של פיראוס

2 ביצים שלמות ואחד חלבון

1 כף אבקת מרק בצל

2 כפות קמח (עדיף מלא)

כפית שמן

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

לטגן בכפית השמן את הבצל והקישואים.

להוסיף בקערה לבצל (אחרי שמתקרר-חשוב) את שאר החומרים, ולערבב.

מחממים תנור ל200 מעלות

מרססים תבנית 24 בשמן (או מריחה קלה), ושופכים את התערובת, מכניסים לתנור ל30 דקות.

 

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView