חטיף כמעט “חינמי”, שמהווה נשנוש מצוין. חטיף בריא שניתן לאכול בלילות שקשה, בזמן עבודה ליד המחשב, או בזמן למידה למבחנים שצריך מתוק.

רכיבים:

• 1 דלורית קלופה/דלעת ופרוסה לפרוסות

• אבקת ממתיק(על בסיס סוכרלוז) לפי הטעם

• קינמון לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה, מרססים מעל מעט ספריי שמן, ומפזרים כפית אבקת ממתיק. מניחים על האבקה את פרוסות הדלורית, מעליהן שמים קינמון ושוב אבקת ממתיק. מרססים את פרוסות הדלורית פעם נוספת בשמן. אופים בחום בינוני עד שהדלורית רכה ואז שמים על חום גבוה לכמה דקות עד להשחמה.

ניתן לשמור את החטיפים 4 ימים במקרר. מומלץ לחמם לפני הגשה

ניתן להוסיף יוגורט אחד לבן עד 3%(מעדן!!!)-ואז נחשב כארוחת ביניים

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView