קינוח דיאטטי לחלוטין, ומצויין להגשה גם כשיש אורחים. מתאים לימי החורף הקרירים…
מרכיבים (6 מנות):
6 תפוחים קטנים מזן “גרנד”
100 גרם צימוקים ללא חרצנים
10 גרם פתיתי קוקוס
6 כפות מיץ לימון
3 כפיות דבש
חצי כפית קינמון טחון
חצי כוס מים
אופן ההכנה :
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) .
2. מרוקנים את הליבה מן התפוחים , קולפים פס סביב כל תפוח , כדי שלא יתבקע באפייה .
3. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית , וממלאים כל תפוח בשישית מן המלית .
4. יוצקים את 1/2 כוס המים לתבנית חסינת חום ומניחים בה את התפוחים הממולאים . מכסים ברדיד אלומניום ואופים עד שהתפוחים יתרככו כ 35 דקות .
150 קק”ל למנה=ארוחת ביניים
אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

