קינוח דיאטטי לחלוטין, ומצויין להגשה גם כשיש אורחים. מתאים לימי החורף הקרירים…

 

מרכיבים (6 מנות):

6 תפוחים קטנים מזן “גרנד”

100 גרם צימוקים ללא חרצנים

10 גרם פתיתי קוקוס

6 כפות מיץ לימון 

3 כפיות דבש

חצי כפית קינמון טחון

חצי כוס מים

 

אופן ההכנה :

1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) .

2. מרוקנים את הליבה מן התפוחים , קולפים פס סביב כל תפוח , כדי שלא יתבקע באפייה .

3. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית , וממלאים כל תפוח בשישית מן המלית .

4. יוצקים את 1/2 כוס המים לתבנית חסינת חום ומניחים בה את התפוחים הממולאים . מכסים ברדיד אלומניום ואופים עד שהתפוחים יתרככו כ 35 דקות .

 

150 קק”ל למנה=ארוחת ביניים

 

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView