עוף מייפלעוף מייפלעוף מייפלעוף מייפלעוף קל להכנה, מהיר ומתקתק, לכל מי שמחפש קיצורי דרך לארוחת צהרים טעימה. מומלץ להגיש עם אורז לבן מאודה וירקות מבושלים.

 

רכיבים (6 מנות):

6 כרעיים חתוכים לשניים(בלי העור)

1 כף שמן זית

1 כף ג’ינג’ר

2 שיני שום קצוצות

5 עלי מרווה קצוצים גס

4 כפות סירופ מייפל

3/4 כוס מים

מלח

פלפל

אופן הכנה:

• מערבבים את כל החומרים יוצקים לתבנית.

• מערבבים את העוף ומניחים אותו בתבנית עם הרוטב.

• צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות.

• הופכים את העוף וצולים עוד כ-15 דקות עד שהעוף שחום.

 

קלוריות למנה: 240 קלוריות

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView