דג עשבי תיבולרכיבים:

200 גרם פילה דג(בקלה, דניס, בס, אמנון…)

ראש כוסברה קצוצה דק(לא חובה)

פטרוזיליה ועירית קצוצה(לפי הטעם)

לימון פרוס דק לעיגולים

בצל גדול פרוס לטבעות

1 כפית שמן זית

פלפל חריף לא חובה

מלח ופלפל לפי הטעם

  

אופן ההכנה:

משמנים תבנית עם מברשת או תרסיס בשמן זית(אפשר גם להניח נייר אפייה).

שמים על גבי התבנית מלח ואת עשבי הפטרוזיליה והכוסברה, ואז את פילה הדג.

מניחים על הדג את הלימון והבצל, העירית ופלפל החריף.

מתבלים במלח ופלפל.

מחממים תנור לחום בינוני 180-200 מעלות.

מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, ואופים חצי שעה בערך. להוריד את נייר האלוימיניום ולאפות עוד 5 דקות. ניתן להוסיף ירקות כגון: שעועית ירוקה, ברוקולי לצד הדג.

 

קלוריות למתכון: 280 קלוריות

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView