אורז אדום וחמוציותרכיבים(6 מנות):

1.5 כוסות אורז אדום

3 כוסות מים

1 כף שמן בוטנים/שומשום

3 גבעולי סלרי קצוצים

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

3-2 כפות פקאנים קצוצים

1/2 כוס חמוציות מיובשות ללא תוספת סוכר

מלח ופלפל שחור גרוס

 

 

אופן ההכנה:

1. שוטפים את האורז היטב ומסננים. מייבשים את האורז בסיר דקה או שתיים על להבה נמוכה תוך בחישה.

2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות. אם בתום הבישול האורז עוד לא רך מספיק, אפשר להשאיר את הסיר מכוסה עוד כעשר 10 דקות.

3. מסירים מהסיר ומוסיפים לאורז את כל יתר המרכיבים. מערבבים בעדינות, מכסים שוב ומשהים עוד 4-5 דקות לפני שמגישים.

 

 

קלוריות למנה: 140 קק”ל

 

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView