רכיבים:

1 ראש כרובית אחרי בישול 20 דקות

1כף טחינה גולמית גדושה

1/4 כוס מים

1-2 לימון סחוט

פטרוזיליה קצוצה(בערך 1/4 חבילה)

שום כתוש(3 שיניים)

אבקת שום-כף

פפריקה מתוקה

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה: 

• מבשלים 15-20 דקות את הכרובית עד 1/2 התרככות.

• לערבב את כל שאר החומרים בכוס, ולשפוך את התערובת על הכרובית בקערה ולערבב.

• לפזר את הכרובית על התבנית ולאפות בחום גבוה 15 דקות.

 

קלוריות: 90 קק”ל לכל הסלט(לא סופרים ירקות)

 

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView