רכיבים:
1 ראש כרובית אחרי בישול 20 דקות
1כף טחינה גולמית גדושה
1/4 כוס מים
1-2 לימון סחוט
פטרוזיליה קצוצה(בערך 1/4 חבילה)
שום כתוש(3 שיניים)
אבקת שום-כף
פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
• מבשלים 15-20 דקות את הכרובית עד 1/2 התרככות.
• לערבב את כל שאר החומרים בכוס, ולשפוך את התערובת על הכרובית בקערה ולערבב.
• לפזר את הכרובית על התבנית ולאפות בחום גבוה 15 דקות.
קלוריות: 90 קק”ל לכל הסלט(לא סופרים ירקות)
אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

