שיפודי ירקות 2רכיבים :

3 זוקיני גדולים חתוכים לחתיכות גדולות

חבילת פטריות טריות שלמות

4 בצלים גדולים חתוכים לשמניות

4 פלפלים אדומים חתוכים לרבעים

 

רוטב תיבול:

2 כפות שמן זית

רבע כוס מים

גרידה משני לימונים

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל

2 חופנים של עשבי תיבול טריים : בזיליקום, כוסברה, פטרוזיליה, מרווה, אורגנו.

 

אופן ההכנה :

בבלנדר מרסקים את עשבי התיבול יחד עם השמן הלימון המים והגרידה. לאחר מכן מעבירים במסננת ושומרים את הרוטב בצנצנת סגורה עד צליית הירקות.

את הירקות משפדים על שיפודי עץ רטובים ובעת הקלייה על האש, מושחים אותם כל הזמן עם הרוטב.

כאשר הירקות מוכנים מורידים מהשיפוד לקערה מתבלים עם שאר הרוטב ומגישים.

אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

מנות ראשונות

סלטים מרקים

קרא עוד

Pages

Available Pages

Categories

Archives by Subject:

  • No categories
Monthly

Archives by Month:

    © DietAngel - כל הזכויות שמורות 2019 עיצוב: ענת צליל , בנייה: WebView