מרק נהדר לימי החורף הקרירים. מכיל חלבון וסיבים תזונתיים. נהדר להגשה, וטוב לגיוון ממרקי הירקות הסטנדרטים.
רכיבים(7 מנות):
מרק תירס אסיאתי
250 גר׳ חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות
3 כפות סויה
2 ביצים( ניתן להשתמש רק בחלבונים)
4 כוסות מרק צח
2 כוסות גרגירי תירס ( רצוי טרי/קפוא)
2 בצלים ירוקים ( חלק ירוק להפריד מהחלק הלבן)
1כפית מלח, 1כפית סוכר, 1 כפית שמן סומסום
אופן ההכנה:
• שמים בקערה ביצה טרופה וכף סויה ומשרים את חתיכות העוף.
• מביאים את המרק הצח לרתיחה ומוסיפים לו את העוף גרגירי התירס והחלק הלבן של הבצל, בוחשים עד לרתיחה.
• מתבלים בשאר הסויה, מלח וסוכר.
• טורפים את הביצה השניה, ומוסיפים תוך ערבוב למרק ( נטיפים)
• זורים על המרק את החלק הירוק של הבצל ושמן הסומסום ומגישים.
יש אפשרות להוסיף להסמכה כף קורנפלור/קוואקר
קלוריות למנה: 100 קלוריות
אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך


