סלט עשיר, קל להכנה, מהיר וטעים. נהדר להכנה בערבי חג.
רכיבים (8 מנות):
3/4 ראש חסה
2 תפוחי עץ אדומים חתוכים
גרגרים מרימון אחד גדול
3 כפות אגוזי מלך
6 תמרים קצוצים קטן
רכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
2 כפות סילאן
3 כפות חומץ בן יין אדום או כף בלסמי
אופן ההכנה:
• לקרוע את החסה לחתיכות קטנות
• להוסיף לחסה את התמרים, גרגרי הרימון ואגוזי המלך
• לערבב את כל רכיבי הרוטב
• לשפוך את הרוטב על רכיבי הסלט ולערבב היטב
קלוריות למנה: 135 קק”ל
|