פשטידה מפנקת לימי החורף הקרירים. הוכחה לכך, שגם פשטידה העשויה מגבינות רזות וירקות, יכולה להיות נפלאה בטעמה. מצרכים: 7 קישואים קצוצים 2 בצלים קצוצים 200 גרם קוטג’ 3% קופסת גבינה 3% 50 גרם בולגרית 3% של פיראוס 2 ביצים שלמות ואחד חלבון 1 כף אבקת מרק בצל 2 כפות קמח (עדיף מלא) כפית שמן מלח ופלפל לפי הטעם הוראות הכנה: לטגן בכפית השמן את הבצל והקישואים. להוסיף בקערה לבצל (אחרי שמתקרר-חשוב) את שאר החומרים, ולערבב. מחממים תנור ל200 מעלות מרססים תבנית 24 בשמן (או מריחה קלה), ושופכים את התערובת, מכניסים לתנור ל30 דקות.
|