מרכיבים(5 מנות) :
נתח של פילה סלמון- 500 גרם
4 כפות טריאקי
2 כפות סויה
2 כפות מיונז לייט
חופן בצל ירוק קצוץ
4-5 שיני שום פרוסות
1 כף סוכר חום/דבש/סילאן- אפשר גם ממתיק
1/5 כוס מים פושרים
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה :
1. לערבב את כל החומרים בקערה .
2. להכין מראש תבנית עם נייר אפיהי/נייר כסף, להניח את הדג על הנייר, ולשפוך את הרוטב.
3. להמתין כ30-60 דקות כאשר הדג מושרה ברוטב.
4. לכסות בנייר כסף, ולהכניס לתנור ל20 דקות בחום בינוני.
5. להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד כעשר דקות בערך.
6. ניתן להוסיף ירקות לתבנית לצד הדג: ברוקולי/כרובית/שעועית ירוקה
קלוריות למנה: 230 קלוריות
אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך

