מתכון מצויין לכל אלו שאוהבים דגים, אך חוששים להסתבך עם ההכנה. קל ומהיר |
רכיבים(3 מנות):
500 גרם פילה דג(בקלה, דניס, בס…)-כמובן שעדיף פילה טרי
ראש כוסברה קצוצה דק(ניתן להחליף בפטרוזיליה)
2 גזרים מגורדים או חתוכים קטן
שום(לפחות 4 שיניים או יותר)
פלפל אדום אחד גדול
1/2 כף אבקת מרק
עגבנייה אחת גדולה מגורדת או חתוכה קטן מאוד
1 תפו”א גדול פרוס דק
כף שמן זית
כף כורכום
1/2 כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
זורקים את כל הירקות למחבת עמוקה עם כפית שמן זית. לאחר 3-4 דקות על אש נמוכה, מוסיפים את שאר החומרים כולל שארית השמן והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים כרבע שעה ומוסיפים את הדגים. מבשלים על אש נמוכה בערך עוד 20 דקות עד שהדג מוכן.
קלוריות למנה: 310 קק”ל
אם מצאת את זה מעניין, אולי גם זה יעניין אותך